Skoter

Vi vill gärna att du ska upptäcka vår vackra dalgång och storslagna fjällvyer. Packa matsäcken och ge dig ut på en närliggande fiskesjö för ismete efter röding, hitta en fjällsluttning, gräv ner dig och njut av solen en varm vårdag.

Karta skoterleder - PDF - tryck på kartan så får du upp den i större format.

Skoter gör att du snabbt tar dig ut på fjället, de långa skoterlederna de öppna ytorna lockar många skoteråkare till oss. Här finns även fina möjligheter till friåkning eller en dagstur till Virisen, Saxnäs-Klimpfjäll, Borgafjäll eller Hemavan och Tärnaby där du kan avnjuta en god lunch innan hemfärd.

För dig som känner dig tryggare med guide finns även möjligheter till guidade turer.

DSCN1245.JPG

Ledbevis

I Kittelfjäll ansvarar Kittelfjälls skoterförening för lederna och för oss är det självklart att du som kör skoter i området köper ledbevis & medverkar till ledunderhåll och säkrare skoterkörning i fjällen.

“Här gäller frihet under ansvar, hämta information var man får köra skoter och ta hänsyn till djurliv och andra som vistas på fjället.”


Kittelfjäll Experience

27144604_10156357714471320_350334597_o.jpg

Hos Kittelfjäll Experience kan du hyra skotrar och skoterpulkor. 

De ordnar med guidade turer på led i närområdet och även guidade turer för dem som vill hitta till våra friåkningsområden. Kontakta dem för mer information och priser.

 Maila: "info@kittelfjallexperience.com" eller ring 0768690506


Grönfjälls Fritidsby

skoter-300x225.jpg

I Grönfjäll hos Fritidsbyn finns även Grönfjälls Bil & Maskin här kan du hyra skotrar och slädar & packpulka. Byn ligger 15km från Kittelfjäll med direkt närhet till fina skoterleder.

Boka online här>>>

Du kan även ringa före mer information kontakta Patrik på telefon 0706800613.


Skoterhyra

Här kan du hyra touringskotrar/familjeskotrar och skoterpulkor.

Ring 076-7676854 eller maila: "tyler.riverplay@icloud.com"