Back to All Events

Guidat flugfiske + helpension på Värdshuset 


Tillsammans med med Kittelfjällsprofilen och fiskeentusiasten Richard Bergroth erbjuder Kittelfjäll Värdshus ett fullspäckat dygn med förstklassigt flugfiske där det är bäst för stunden, kastövningar om ni vill, god och vällagad utelunch, lyxig trerätters middag på restaurangen (eller tvärtom, beroende på fisket), övernattning på vandrarhemmet som avslutas med en mysig frukost.

Med 25 år som inbiten flugfiskare och sann skogsmulle är Richard den perfekta guiden till Kittelfjälls bästa vatten. Fiskeintresset föddes som barn sittandes på styvfars rygg som lärde honom meta stenbit hemma i Skarvsjöby. Richard brinner speciellt för fisket efter storöringen och lämnar småharrarna till andra. "De får man ju i alla fall" som han säger....

När: fredagar och lördagar under juli, augusti och september. Vill ni komma övriga tider, kolla med oss så försöker vi lösa det.

Pris: 2950kr/dygn & person

Vad ingår: Guidat fiske med Richard under en heldag, fiskekort, utelunch med dryck, lyxig trerätters middag exkl dryck, övernattning på Värdshusets boende, frukost

Minimum antal 3 pers, max 5 pers. Det går bra att komma ensam eller två personer också, priset för guidningen blir dock högre.

Richard har även två kompletta flugfiskeutrustningar till uthyrning.

Välkommen att boka på info@kittelfjallvardshus.se  eller 0940-574700