Offpist

I Kittelfjäll är vi lyckligt lottade, vi har fått till skänks det andra skulle vilja skapa !
Ett skidberg med utmanande och varierande skidåkning,  så lättillgänglig offpist att
du bara behöver kliva av från liften för att hitta den.

I Kittelfjäll kan du hitta guidade  toppturer & heliski om kan ta dig till fantastisk skidåkning i orörda offpistområden och utmana dig i din skidåkning.

Väderförhållandena i Kittelfjäll är speciella, när vi får ostliga snöfall har snön haft lång tid på sig att bli torr och fin och när den faller ner hos oss så är den Champagnepudertorr, en snö du måste resa över Atlanten för att hitta motsvarigheten till!

Att Kittelfjäll är en av landets nederbördesrikaste platser gör ju inte saken sämre heller,
vi ses i pudernsnön i vinter!


Kittelfjäll Adventure

kittelfjall-logo.png

Kittelfjäll adventure erbjuder det allra bästa som Kittelfjäll kan uppbåda i aktivitetsväg och allra helst på skidor för såväl privatpersoner som grupper. 

adventure-logo.png

Heli ski

HeliNord AB har flugit skidåkare i Kittelfjäll och Riksgränsen sedan 1983. Ägaren av företaget, Börje Marklund, är en av de mest erfarna nordiska piloter när det gäller helikopterskidåkning och har varit hjärnan bakom att skapa en Heliskiparadis och driftbas i Kittelfjäll .

Heliski i Kittelfjäll är känt vida omkring och med över ett dussin lokala toppar att utnyttja är det ett paradis för offpistäventyr .

HeliNord arbetar med certifierade helikopterguider och erfarna piloter  de hittar de bästa åken för dagen  allt för att ge dig en oförglömlig skidupplevelse.

Mer info och bokning>>>