Tervetuloa Kittelfjälliin!


Laskettelua Kittelfjällissä

 

Harvat paikat ovat yhtä myyttisiä ja puhuttuja kuin Västerbottenin tuntureilla sijaitseva laskettelukeskus Kittelfjäll.  Uniikkien rinteiden, kauniin lumen, loistavan tunnelman ja fantastisten vapaalasku mahdollisuuksien vuoksi Kittelfjäll kuuluu Skandinaviassa sijaitsevien laskettelukeskusten parhaimmistoon.

 

LASKETTELUA KAIKILLE!

 

Upeiden vapaalasku mahdollisuuksien lisäksi löydät viimeisteltyjä rinteitä sekä perheen pienimmille laskettelijoille suunnatun lapsialueen. Näiden lisäksi meillä on myös rinnealue, joka on suunnattu niille, jotka pitävät hyppyreistä ja reileistä.   

 

Jos suosit murtomaahiihtoa laskettelun sijaan, on meillä valaistettuja latuja, jotka valmistellaan päivittäin sekä rajoittamaton määrä reittivaihtoehtoja upeissa tunturimaisemissa. Kittelfjällistä on myös mahdollista tehdä moottorikelkkasafareita.


Koe Kittelfjäll

 

 

Hotelli Kittelfjäll

Hotelli Kittelfjäll on perinteinen tunturihotelli ja ski-in-ski-out-kohde, joka on keskeinen tapaamispaikka kylässä. Hotellin tarjontaan kuuluu useita eri majoitusvaihtoehtoja sekä ravintola, joka tarjoilee tunturien makuja. Suositussa after-skissämme soittaa livebändi ja Kittelfjäll onkin tunnettu loistavasta tunnelmasta laskettelupäivän päätyttyä. 

 

 

 


 

Kittelfjäll majatalot

Remoitoidut Bed and Breakfast majatalot ja hiljattain rakennettu ravintola sijaitsevat aivan hissien läheisyydessä. Ravintolan yhteydessä sijaitsee kodikas lounge, joka on täydellinen päätös laskettelupäivälle tai vaikka drinkeille ennen illallista. Ravintola tarjoilee lounasta ja illallisesti paikallisista raaka-aineista.  

 


 

Skishop

Hissien läheisyydessä sijaitsevasta kaupasta voit ostaa hissiliput sekä vuokrata laskettelutarvikkeita. Me autamme myös reittivalinnoissa ja suosittelemme mistä löydät parhaat rinteet.

Kittelfjällissä on myös suuri tarjonta yksityisiä mökkejä, joita vuokrataan meidän varauspalvelun kautta. 

 


Varaa matkasi Kittelfjälliin!

Varaa oleskelusi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@kittelfjall.com tai soittamalla numeroon +46 (0)940-810 20. Vastaamme englanniksi.


Tarjous majatalossa

Vietä pääsiäinen Kittelfjäll majatalossa

Nauti kevättalvesta ja pääsiäisestä luonamme. Tarjoamme majoituksen pedatulla sängyllä, aamiaisella ja upealla 2-ruokalajin illallisella viikolla 15 ja 16 hintaan 5500 SEK/henkilö 2 hengen huoneessa, tai 5100 SEK/henkilö 4 hengen huoneessa. 


Viikonlopputarjous hotellissa

Kevätviikonloppu viikolla 12-14

Tule nauttimaan upeista kevättalvipäivistä. Majoitus torstai-sunnuntai puolihoidolla sisältäen aamiaisen, lounaan ja kahden päivän hissilipun hintaan 2960 SEK/henkilö (vähintään 2 hlö/huone)

Perhepaketti: 2 aikuista+2 lasta: 7275 SEK 


bild paket hotell Kittelfjäll.png

Pääsiäistarjous hotellissa

Juhli pääsiäistä Hotelli Kittelfjällissä

Juhli pääsiäisviikkoa kanssamme hotellissa. Luvassa hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. Viikkopaketti sunnuntai-sunnuntai: Majoitus sisältäen aamiaisen 3500 SEK/ henkilö (vähintään 2 hlö/huone)

Perhepaketti sunnuntai-sunnuntai: Majoitus sisältäen aamiaisen 3500 SEK/aikuinen ja 1540 SEK/lapsi 4-12 v.