Fiskeguide
Jun
3
to Aug 31

Fiskeguide

Med 25 år som inbiten flugfiskare och sann skogsmulle är Richard den perfekta guiden till Kittelfjälls bästa vatten. Fiskeintresset föddes som barn sittandes på styvfars rygg som lärde honom meta stenbit hemma i Skarvsjöby. Richard brinner speciellt för fisket efter storöringen….

Richard erbjuder fiskeguidning i sjöar & vattendrag runt om Kittelfjäll med eller utan flytring priser är från1500kr/dag - vid minimum 3personer

Finns även ett antal flugfiskespön att hyra, går även att boka kastkurs eller kurs för flugbindning. Går även bra att om du bara vill hyra flytring för fiske.

Du bokar genom att ringa Richard på 0732771488

View Event →
Fjälltur i Gränssjö
Jul
1
to Sep 30

Fjälltur i Gränssjö

Följ med oss och upplev naturen på nära håll, se hur vi lever, lär mer om vår lokala natur och kultur och hur man levde förr i fjällvärlden. Dagstur med guide där du får uppleva vår vardag, den fantastiska fjällmiljön, gemenskapen utifrån årstider och vad skogen har att erbjuda för säsongen i form av skogens växter, svampar, bär.

500kr/person vid minimum 2personer - barn från 150kr/person - i turen ingår fika om man vill går det att kombinera med utelunch

Förfrågan och bokning - Linda: 073-0680341

E-post: info@granssjoarna.se

Välkomna önskar Linda & Kenth med familj

View Event →
Fiske Gränssjö
Jul
1
to Sep 15

Fiske Gränssjö


Gränssjöarna ordnar guidade turer i området. Turen utgår från Gränssjö där Kenth & Linda möter upp och tar dig med ut till någon av de närliggande sjöarna eller vattendragen som erbjuder bra fiske för röding och öring.

För den som vill går fisketuren att kombinera med övernattning i deras stugor och matpaket.

Pris 500kr/person vid minst 2 personer

Läs mer här>>>

Förfrågan & bokning Linda: 073-0680341

E-post: info@granssjoarna.se


View Event →