Back to All Events

Sommar hos Grönfjälls fritidsbyGrönfjäll ligger vackert beläget vid Grönfjällets fot ca 10 minuters bilfärd från Kittelfjäll. Här bor du nära naturen och kan enkelt ta dig ut på fina sommarleder. Här kan du hyra stugor, annexboende eller campingplats.
I deras reception finns Vojmådaldens fiskecentrum där du kan köpa både fiske- och jaktkort men även snacks och souvenirer.

I receptionen kan ni även hyra båt under sommatid i Bergsjön. Under högsäsong kan man inhandla basvaror såsom mjölk, bröd, konserver mm. Under lågsäsong finns ett mer begränsat sortiment, men alltid dricka, godis, chips och glass.

Högsäsong 09:00-20:00
(juli-september, januari-april)

Lågsäsong 09:00-10:00 18:00-20:00
(maj-juni, oktober-december)

För mer info och kontakt>>>

Earlier Event: April 30
Fira in våren med majbrasa & sång
Later Event: May 31
Sommaröppet på Granen