Back to All Events

Skoterprovning hos Hotell Granen tillsammans med Camp Vojmådalen

Bilkonsult från Sundsvall kommer upp till Kittelfjäll och hälsar er välkommen att testa provköra den ryska snöskotern IRBIS hos Hotell Granen vi håller till på tomten nedanför Granen på andra sidan vägen, kom och testkör skotern, grilla lite korv och surra en stund med oss.

IRBIS är ett helt nytt märke, med helt nya skotrar som kostar endast ca 30000kr, och är ändå utrustade med den lyx man behöver på en snöskoter, som elstart, back, dubbeldyna, handtagsvärme, dragkrok, uttag att ladda mobilen/GPSen mm mm. Det är en fyrtaktare som drar endast 0.7 l/mil och väger 150 kg. Den kommer även upp i den brutala maxhastigheten av 50 km/h och låter ungefär som en dammsugare... 

Senare på kvällen finns även möjlighet att boka in sig för Julbord på hotell Granen.

Välkommen hälsar Bilkonsult Sundsvall, Camp Vojmådalen och Micke och Pernilla på Granen

Earlier Event: November 30
Popquiz & afterski på Hotell Kittelfjäll
Later Event: December 1
Julbord på Hotell Granen