Back to All Events

Kittelfjäll goes to Umeå

Lördag den 2september från 17:00 bjuder vi in alla skilovers till en kväll på Sjöbris vid kajen i Umeå. Kom ner och umgås tillsammans med andra Kittelvänner, ät en bit mat & snacka vinter & skidåkning. Liveband & Dj underhåller och under kvällen kan du delta i vårt Kittelquizz med fina priser.

Kittelfjällsliftarna finns på plats för försäljning av liftkort till försäsongspris.

Nytt för i år är att Kittelfjällsliftarna erbjuder skidhyra till juniorer och under kvällen finns möjlighet till utprovning av pjäxor för juniorer som vill hyra skidpaket för en säsong. - se mer info om säsongshyra här>>>

Sjöbris erbjuder en grillbuffé till en kostnad av 195inkl ett glas öl/vin/alkoholfritt alternativ.

Du bokar bord via Sjöbris genom att maila sjobris@sjobris.nu eller ringa 090 777 123

Välkommen önskar Kittelfjäll & Sjöbris