Back to All Events

Fira Julen i fjällen


Fira julen i fjällen tillsammans med släkt och vänner.

Julen är en magiskt tid för stora och små, här kan du vakna upp till ett vintervitt landskap på julaftonsmorgon där våra nypistade backar väntar utanför dörren. Längs våra fina längdspår kan du njuta av tystnaden när du glider fram genom ett sagolikt vinterlandskap med snötyngda granar och vackra vyer.

Efter dagens uteaktiviteter kan du krypa upp i soffan framför brasan i kaminen som värmer både kropp & själ. Här kan du släppa alla måsten och njuta av skidåkning, uteliv och gemenskap tillsammans med nära & kära.

Hos oss kan du välja att bo i stuga, eller på hotell eller vandrarhem - se mer info här och aktuella julerbjudanden i byn hittar du under Erbjudanden på vår startsida.

Välkomna till oss i Kittelfjäll

 

Earlier Event: December 8
Gästspel på Kittelfjäll Värdshus
Later Event: December 28
Afterski på Hotell Kittelfjäll