CAMPKITTELFJÄLL_logo_3vån.png
 
 
IMG_1292.jpg
Kittelfjall_Drone_juni17_00002_2160px_CJUTSI.jpg
Översiktskarta_A3_2018-11-27.png

Campingen håller öppet året om & ligger i ett skogsområde centralt belägen mitt i byn mellan matbutiken Sista Utposten och Hotell Kittelfjäll och med gångavstånd till liften Jan Express, Kittelfjäll Värdshus och Kittelfjäll Skilodge samt skoterleder, längdspår, vandringsleder och några 100meter från Vojmån.

Här kan du boka en säsongsplats eller enstaka dygn.

På området finns även modernt servicehus med kök, toaletter, duschar och bastu med fjällvärldens bästa utsikt. Till sommaren anläggs grillplatser och lekområde för barnen samt altan med bänkar och bord.

För bokning av korttidsplats under sommar & höst - maila oss på “camping@kittelfjall.com eller ring 0706981034


Karta över campingen - Tryck för att få upp större bild.

Pris

Pris för campingplats är 12500kr/säsong - vill man lämna kvar spiketält/husvagn över sommaren tillkommer en avgift på 1000kr/plats.

Ni som bokar plats på campingen erhåller även rabatt på skipass - 30% på 5-liftkort kopplade till husvagnsplatser (gäller på ordinarie säsongspris)

 El debiteras debiteras efter förbrukning utifrån gällande elpris.Bokning sommaren 2019

För att boka korttidsplats kan du maila oss på “camping@kittelfjall.com” eller ring oss på 0706981034

Säsongsplatser 2019/2020

Det finns nu möjlighet att boka en säsongsplats för 2019/2020

Är du intresserad av att boka säsongsplats? Ta en titt på kartan ovanför, de platser som är gula, lila och turkosa är lediga och skicka ett mail till oss på “camping@kittelfjall.com” med ditt önskemål om platsnummer. Vi skickar då avtal och gällande regler.

Regler

Vilhelmina kommun har satt upp nya regler och riktlinjer för camping - se här>>>

Detaljerad bild uppställningsplatser - klicka för större bild

Spikertälten ska följa gällande riktlinjer för måttsättning enligt kommunens regler. De kommer även att vara bygglovspliktig byggnader (vi ansvarar för sökandet av bygglov). Byggnaderna ska vara i enhetlig färg, i vårt fall gråskala, från ljust till mörkt grått accepteras. Vi kommer även att ha ett området på vår camping som tillåter svarta spiketält (plats 56-63)

Platserna blir 132kvm stora och ger god plats för husvagn, spiketält, bil och dessutom brandsäkert avstånd till närmaste granne. Det är noga att ni följer angivna anvisningar för placering av vagnar, spiketält och bil - vi finns givetvis på plats för hjälp vid ankomst.

Välkomna till Kittelfjäll - True home of Vintercampers!