Bygga, bo och leva i byn

Är du redan bybo eller en av våra deltidsbybor eller någon som funderar på att bygga hus i någon av våra byar? Söker du din drömtomt eller behöver du hjälp med renovering eller nybyggnation?? Här har vi samlat information om våra samarbetspartners .

 

Kittelfjäll resort

Här kan du köpa tomt strax väster om liftsystemet i området Björnfällan. Tomterna fantastisk utsikt mot Kittelfjäll, Borkan och Marsfjällen.

Läs mer här>>>

Giebne

Här kan du köpa tomt mitt i byn i området Blåbärsbacken med vacker utsikt mot Marsfjällen. Tomterna har ski in /ski out läge med närhet till liften Jan express och Kittelfjäll Värdshus.

Läs mer här>>>

Kittelfjäll Utveckling

Företaget jobbar med markexploatering, fastigheter , investeringar & står bakom den nya campingen i byn. Inom kort kommer nytt fastighetsprojekt med nyckelfärdiga fritidshus och byggfärdiga tomter att presenteras. Anmäl ditt intresse redan nu genom att maila “kuab@kittelfjall.com”


Foto 2018-04-27 12 16 22.jpg

DESTINATION KITTELJFÄLL

Vill du bli en av våra samarbetspartners i Destination Kittelfjäll? Vi är en företagarförening som jobbar med samverkan mellan företag och föreningar för att skapa en hållbar destination.

Läs mer här>>>

Kittelfjäll Stugförmedling

Vill du hyra hus en längre period eller söker du tomt eller fastighet till salu? Då kan du kontakta Kittelfjäll stugförmedling som jobbar med olika projekt där de förmedlar tomter och hus samt hyr ut stugor för längre perioder.

Läs mer här>>>

Norrtech

Vi är ett fullserviceföretag inom VVS som jobbar både mot företagskunder och privatpersoner. Vårt mål är att erbjuda snabba och kundanpassade lösningar, dock utan att tumma på kvalitet. Du som kund ska alltid känna dig 100% nöjd med vårt arbete. Ska du anlita en VVS-Firma så har du kommit rätt!

Läs mer här>>>


Samverkan är Nyckeln till en fungerande destination!

De företag som finns representerade här är stödmedlemmar i destination Kittelfjäll och tillsammans jobbar vi för samverkan och för att skapa en hållbar destination. Läs mer om föreningen Destination Kittelfjäll här>>