Back to All Events

Skidskola barn & ungdom


Hos oss i Kittelfjällsliftarna kan du utveckla din skidåkning tillsammans med våra instruktörer där fokus ligger på din och din utveckling. Vi erbjuder privatlektioner för alla åldrar och allt från nybörjarnivå upp till det mest avancerade inom snowboard och alpin skidåkning även i offpisten. 

Vi vill skapa ett livslångt intresse för skidåkning/snowboard, därför bygger vi vår undervisning för barn, på att ha roligt och lära genom lek.

I leken använder vi metoder som gör att barnen har roligt samtidigt som de utvecklar sin skidåkning.

Du kan läsa mer här>>>

Du kan kontakt oss genom att maila “skidboden@kittelfjall.com” eller ringa 0940-81020 - vi har telefonen öppen från 1december - 1maj - övrig tid hänvisar vi till mail så kontaktar vi er så snart vi kan.Earlier Event: November 20
Fisketurer Gränssjö
Later Event: December 1
Guidade skoterturer