Hotell Kittelfjäll - Husvagnscamping

Mitt i Kittelfjäll vid liften Jan Express ligger Kittelfjälls camping, den drivs av Hotell Kittelfjäll och detta år ligger den på en provisorisk plats i väntan på markberedning och uppbyggnad av camping på ny plats i skogspartiet mitt i byn bredvid Kittel Skilodge.

Den nya campingen beräknas stå klar till vintern 2018/2019

Ett centralt läge med närhet till lift, butik, skoterleder och samtidigt med bara några hundra meter till den vackra Vojmån.

För mer info & bokning se här>>>


Grönfjälls Fritidsby 

I Grönfjälls by ca 10minuters bilfärd från Kittelfjäll hittar du  en fjällnära campingplats som drivs av Grönfjälls Fritidsby som även hyr ut stugor och annexboende.  Här bor du nära naturen och kan enkelt ta dig ut på skidor, skoter eller till fots på fina sommar & vinterleder.

 I deras reception finns  Vojmådaldens fiskecentrum där du kan köpa  både fiske- och jaktkort men även snacks och souvenirer.

För mer info och bokning se här>>>


Gränssjöarna

I fantastiskt fjällmiljö nära den norska gränsen och ca 5mil från Kittelfjäll ligger byn Gränssjö. Här hittar du Gränssjöarna som är ett familjeföretag med fjälljordbruk och uthyrning av stugor och campingplatser samt ett minilivs. Här bor du nära till fiske, skoter, vandring och naturupplevelser.

För mer info och bokning se här>>>