Cat Ski

  • [/slide]

Cat Ski

Pris 1495:-/person, minimum 9 deltagare, max 15 deltagare. Enklare lunchpaket ingår.

Catski innebär att du tillsammans med några vänner och guider åker iväg på en halvdags offpistäventyr.

Catski fungerar på samma sätt som Heliski men i ett lite lugnare tempo. En av fördelarna med Catski är att du hinner vila dig mellan varje åk, tid som du kan använda till att justera utrustningen, dricka eller äta något och samtala med dina vänner. Du har även möjligheten att stå över ett åk om du av någon anledning skulle behöva det. Catski är inte heller så väderberoende utan kan köra i de flesta väder, är det för mycket moln på topparna stannar vi helt enkelt en bit nedanför och startar åket där. Vid alltför dåligt väder ställer vi in Catski-turen.

Vi samlas på Kittelfjäll Skilodge på morgonen ca 09.45 för en genomgång och säkerhetsutbildning. Alla deltagare får en lektion i hur man använder en tranciever och du blir samtidigt tilldelad en ryggsäck med tillhörande säkerhetsutrustning (tranciever/spade/sond). Självklart går det bra att använda sin egen utrustning om du så vill.

En dag med Catski tar ca 5 timmar och innebär 5 toppar.

Du kan även hyra Catski-maskinen för en heldagsutflykt. Perfekt för den större gruppen eller företaget. Då kan vi ta med Murikkan och laga en god måltid tillsammans ute på fjället.

Vid frågor och föranmälan kontakta Kittelfjäll Skilodge via mail info@kittelparken.se eller 070-5363731

ANMÄLAN PÅ PLATS SKER I SKIDBODEN VID LIFTEN PÅ HOTELL KITTELFJÄLL