Camp Kittelfjäll

CAMPKITTELFJÄLL_logo_3vån.png

Campingen ligger i ett skogsområde centralt belägen mitt i byn mellan matbutiken Sista Utposten och Hotell Kittelfjäll och med gångavstånd till liften Jan Express, Kittelfjäll Värdshus och Kittelfjäll Skilodge samt skoterleder, längdspår, vandringsleder och några 100meter från Vojmån.

På området byggs även ett nytt modernt servicehus, grillplatser och lekområde för barnen. Pga förseningar i sommarens markarbeten är byggnationen av servicebyggnaden försenad något, men en provisorisk lösning kommer att tillhandahållas tills servicebyggnad står klar.

I första etappen släpps inför säsong 2018/2019 63st säsongsplatser på vår camping, det finns även 3 ställplatser för husbilar (för korttidshyra). Fullt utbyggd kommer campingen att inneha ca 125platser.

Camp Kittelfjäll - platskarta_01.jpg

Pris

Priser för campingplats är 12500kr/säsong - vill man lämna kvar spiketält/husvagn över sommaren tillkommer en avift på 1000kr/plats.

Ni som bokar plats på campingen erhåller även rabatt på skipass - 30% på 5liftkort kopplade till husvagnsplatser (gäller på ordinarie säsongspris)

 El debiteras debiteras efter förbrukning utifrån gällande elpris.

Regler

Vilhelmina kommun har satt upp nya regler och riktlinjer för camping - se här>>>

Spikertälten ska följa gällande riktlinjer för måttsättning enligt kommunens regler. De kommer även att vara bygglovspliktig byggnader, (vi ansvarar för sökandet av bygglov). Byggnaderna ska vara i enhetlig färg, i vårt fall gråskala, från ljust till mörkt grått accepteras. Vi kommer även att ha ett området på vår camping som tillåter svarta spiketält (plats 56-63)

Platserna blir 132kvm stora och ger god plats för husvagn, spiketält, bil och dessutom brandsäkert avstånd till närmaste granne. Det är noga att ni följer angivna anvisningar för placering av vagnar, spiketält och bil - vi finns givetvis på plats för hjälp vid ankomst.

Bokning

Vill ni boka ta en titt på kartan och spana in vilken plats ni är ute efter, maila sedan Ert önskemål till camping@kittelfjall.com (namn och platsnummer). OBS – de röda markeringarna är ej bokningsbara. Vill ni stå tillsammans med någon ange det, så skall vi göra vad vi kan för att alla skall bli så nöjda som möjligt

Välkomna till Kittelfjäll - True home of Vintercampers!